top of page

Pleased to meet you, hope you get my name -Mick Jagger, maar dan nét anders 

IMG_0583JPEG_DEF_NOHERO_BABSTRIENEN.JPG

Mijn naam kan je niet ontgaan zijn als je op mijn website zit, maar even voor de zekerheid: Mijn naam is Melissa Clarice Oeges, en ik ben via deze website én mijn Instagram te boeken als zelfstandig Model, Visagiste en Styliste. 

 

Waarom zelfstandig hoor ik je denken? Inmiddels draai ik al enkele jaren mee. Sinds 2017 om precies te zijn:). In deze tussentijd heb ik ervaringen bij verschillende modellen bureau's opgedaan die ik voor geen goud had willen missen. Maar ik ben wel tot het inzicht gekomen dat ik niet in een hokje te plaatsen ben. Het lijkt mij dan ook echt tof om mijn vele gezichten uit te blijven uitvinden en ontdekken. Op de meeste foto's heb ik mijn haar én make up zelf gedaan. Mocht je mij willen boeken, dan kan ik mijzelf van haar en visagie voorzien. Van commercieel tot editorial, Niets is te gek! 
 

Deze website dient als portfolio, maar ook als een soort dagboek. Zodat ik later, als ik uitgezakt en gerimpeld op de bank zit, ik terug kan kijken naar deze ontzettend leerzame, en leuke tijd! 

Heb je vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Twijfel niet en neem gerust contact op. 

Melissa Clarice

bottom of page